Ideat

Mistä tunnistat

GRÖN pihakeinut ja -kalusteet tunnistat koristekantaisilla kuparinauloilla naulatuista istuimista. Tämä on ollut tavaramerkkimme alusta saakka, eli kohta 40 vuotta.

 

 

yksityiskohdat takaavat

pitkän iän

 

Kaikille valmistamillemme pihakeinuille ja -kalusteille ominaista on pitkä käyttöikä. Tähän päästään laadukkailla materiaaleilla ja erilaisilla valmistustavoilla. Kaikki istuimet naulataan käsin kotimaisella kuparinaulalla, jonka kestävyys ja pito-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Jokaiseen naulattavaan rimaan porataan lisäksi reiät naulaa varten. Tämä ehkäisee riman halkeamisen. Keinujen riipukkeet vahvistetaan sitä varten suunnitelluilla vahvikeraudoilla. Ne estävät puun halkeamisen joka puolestaan voisi johtaa keinun rikkoutumiseen. Liikkuvissa osissa käytetään nylon-holkkeja yhdessä vaseliinin kanssa. Keinu liikkuu kevyesti ja äänettömästi.
 

 

Maalaa eri väreihin

 

Kestopuiset keinut ja kalusteet voidaan maalata siihen soveltuvilla maaleilla. Tikkurilan Vinha on hyvä valinta. Maalaus kannattaa suorittaa aikaisintaan vuoden kuluttua kalusteiden käyttöönotosta. Tällä varmistetaan, että puu on kuivaa. Maali tarttuu hyvin ja valkoista väriä käytettäessä mahdollinen vihertyminen on mahdollisimman vähäistä.